medyauzmani.com

Kabak Havuç Tarator – En Sevdiğim Yemek

Kabak Havuç Tarator tarifi için önce kabak ve havucu jülyen soyucu ile soyun (spagetti gibi)

İçinin en yumuşak kısmını soymuyoruz.

Bir tavaya zeytinyağını koyalım, kabak ve havuçları ekleyip biraz tuz ekleyip 5-6 dakika pişirelim.

Pişerken tencerenin kapağını kapatalım.

Sarımsakları yoğurdun içine koyun ve tuz ekleyin ve karıştırın.

Dondurulmuş sebzelerin üzerine dökün.

İçine biraz fındık koyalım.

Bir tavaya zeytinyağını koyup biberleri kızartıp üzerine dökelim.

Ceviz ve yeşilliklerle süsleyelim. Dereotu iyi görünüyor

Kabak Havuç Tarator hazır!

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın