Kayseri Mantısı

Kayseri Mantısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 800 gram ravioli
  • Kaynayan su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı domates salçası

üzerine dökün

  • sarımsaklı yoğurt
  • Sumak

Caesarea Balravioli tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

  1. Kaynayan suya biraz tuz ve mantı ekleyip 10 dakika hafif kaynatarak pişirin. Mantıların şişmesini önlemek için üzerine bir bardak soğuk su dökün ve mantıların tencerenin dibine çökmesini bekleyin.
  2. Daha sonra mantıyı biraz süzün ve üzerini örtecek kadar suyu tencerede bırakın.
  3. Ayrı bir tavada tereyağı ve salçayı kavurun, mantıların üzerine dökün, tuzu ekleyin, iyice karıştırın ve altını kapatın.
  4. Tabaklarda servis yapın, üzerine sarımsaklı ve sumaklı yoğurt dökün, ardından afiyetle yiyin.

Kayseri usulü mantı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kayseri
  • mantı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çizik/ezilmiş zeytin

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın