Hazır tatlı deseniz de Kemalpaşa tatlısının kıvamını korumak her yiğidin harcı değil. Bazen çok şuruplu, bazen çok yumuşak, bazen de sert ve tatsız oluyor. Bu yüzden herkesin yaptığı bu şeker yenmez…
Kemalpaşa Tatlısı’ndan sevgili eşim Berry’den mükemmel tatlıyı yapmanın sırları sizlerin huzurunda…
İçerik Tablosu
Kemalpaşa Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket Kemalpaşa tatlısı (140 gr) 1 kg toz şeker 1 litre su, isteğe göre yarım limonun suyu
Kemalpaşa Tatlısı Tarifi nasıl yapılır?
İlk olarak hazır olan Kemal Paşa tatlısı şerbeti kaynatılır. Kaynayan şerbete tatlılar ilave edilir. Yumuşayana kadar kısık ateşte 25 dakika. Haşlanan tatlılar geniş bir kaba alınır. Soğuduktan sonra kaymak veya krem şanti ve hindistan cevizi ile servis edilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]