Kemikli ızgara kuzu

Kemikli kavrulmuş kuzu tarifi için malzemeler

  • 1,5 kg kemiksiz kuzu (boyun veya böbrek yatağı)
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı biberiye
  • 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 diş sarımsak
  • tuz
  • kırmızı biber
  • karabiber

Izgara kuzu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Sarımsaklı bir bıçakla genç doğduk.
  2. Uygun bir kapta et dışı malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra eti ilave edin ve karışım etin her tarafına bulaşana kadar iyice karıştırın.
  3. Etin üst üste gelmemesi için yağlı kağıt koyduğumuz tepsiye dönüyoruz.
  4. 190-200 fırında 45-50 dakika pişirin.

Resimli fırında kuzu tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • kemikli
  • koyun eti
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tarihler – Yuvarlak Yemek (Yenibazar / Aydın yöresel yemeği)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın