Kentucky Kızarmış Tavuk (Ekmekli Çıtır Tavuk)

Kentucky Kızarmış Tavuk Tarifi Malzemeler:

  • 2 tavuk göğsü

sosu için

  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım su bardağı zeytinyağı/sıvı yağ
  • Yarım su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı köri
  • 2 diş sarımsak

tavuk dışarıda.

  • 150 gram mısır gevreği
  • Yarım su bardağı peksimet
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
Kentucky Fried Chicken (çıtır tavuk) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuk göğüslerini iki parmak kalınlığında keselim ve hazırlayalım.
  2. Sos için önce yumurta, sıvı yağ, un, yoğurt, sarımsak, baharat ve tuzu bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.
  3. Tavukların üzerine hazırladığımız sosu dökelim ve 1-2 saat buzdolabında bekletelim.
  4. Fasulyeleri robottan çekelim. Mısır gevreklerinin üzerine galeta unu ve kırmızı toz biberi dökelim ekmek hamurumuz hazır.
  5. Marine edilmiş tavuğu ekmek hamuruna batırıp fırın tepsisine yerleştirelim.
  6. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin.

Resimlerle Kentucky Fried Chicken (Ekmekli Çıtır Tavuk) tarifi

Kentucky Kızarmış Tavuk (Fırında Çıtır Tavuk) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın