Kestaneli bisküvi – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Aklımdaki kestane serisini kestane kek tarifi ile tamamlıyorum 🙂 Böylece blogumda 10 farklı ve lezzetli kestane tarifim var. Zamanı geldiğinde daha çok kestane çeşidi olan tarifleri deneyebilesin diye bu tarifleri sizlerle tekrar bir liste halinde paylaşıyor olacağım.

Yılbaşı için yaptığımız listeleri çok beğendim ve özellikle Pinterest’te binlerce kez ziyaret ettim. Ayrıca takipçim 46.000’e ulaştı.Yakından takip etmek istiyorum diyorsanız beni Pinterest’ten takip edebilirsiniz.

Kurabiyenin dokusu çok güzel ancak kestanelerin içi beklerken sertleşebilir. Bu nedenle verdiğim ölçülerde yapıp fazla bekletmeden tüketmenizi tavsiye ederim.

Tarifimi denediğinizde benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın 🙂

Fotoğraflarınla ​​yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari

Aşk…

Kestaneli Kek Tarifi Malzemeler

    2 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı oda sıcaklığında tereyağı (70 gr) 1 su bardağı kestane (110 gr, haşlanmış ve küçük doğranmış) 1 su bardağı un (110 gr)

Kestane kek tarifi nasıl yapılır?

Tereyağı, kakao ve şekeri iyice karıştırın. Kestaneleri ve unu ekleyerek hamuru toparlayın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Bisküvilerin üzerine bastırarak şekil verin ve önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. (Fırından çıkınca biraz yumuşak olacak, soğuyunca sertleşecektir.) Soğuyan kurabiyeleri dilerseniz eritilmiş çikolata ile servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın