medyauzmani.com

Kirazlı Saray Lokum Tarifi (Tam Puan)

Arkadaşlar otoriteyi ihlal etmeden birbirlerine sarılırlar ve ölçümler iyidir.

Kirazlı Saray Lokumu tarifi için;

İlk olarak tepsinin her tarafını tereyağ veya margarinle tuzlarmış gibi yağlayın çünkü pudingi döktüğünüzde hindistan cevizini sallamasın diye tepsiye hindistan cevizi koyun.

Puding için tereyağı ve vanilya hariç diğer malzemeleri bir tencereye alıp iyice eriyene kadar karıştırın, ocağın yanına tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın, blenderdan geçirip tepsiye yayın.

Başka bir tencereye vişne suyu, şeker, nişasta ve unu dökün, karıştırın ve pişirin, pudingin üzerine dökün ve hepsini yayın.. Buzdolabında 1 gece veya 5-6 saat bekletin, sertleşince kesin ve kurutun. BT. Zaman zaman bir tabağa alıp servis yapın.

Kirazlı Saray Lokumu hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Not: Hazır vişne suyu kullanabilirsiniz, ben ev yapımı vişne suyu kullandım.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın