Kırmızı lahana salatası nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk usulü kırmızı lahana, kırmızı lahana salatası, lahana, lahana salatası, mor lahana, mor lahana salatası, sarımsaklı lahana salatası, yoğurtlu lahana salatası, pratik yemek tarifleri
Çıkış tarihi: 07-27-2010
4 5 5 1
Geçen hafta çok yakın arkadaşım Nessel’in evinde misafirdik. Öyle renkli ve ilginç bir sofra kurdu ki lezzet damaklarımızda kaldı. Bu güzel yemekleri sizlerle paylaşmamak elde değil elbette. Elimden geldiğince fotoğrafladım ve tarifler yazmaya başladım.
İlk tarifimiz olan kırmızı lahana salatası benim çok sevdiğim bir meze ve yemeklerinizin harika bir tamamlayıcısı.
Aşk…
İçerik Tablosu
Kırmızı lahana salatası tarifi için malzemeler
- ½ kırmızı (mor) lahana 1 yemek kaşığı limon suyu 1 yemek kaşığı sirke 2 su bardağı yoğurt 2 diş sarımsak Tuz Süslemek için maydanoz
Kırmızı lahana salatası tarifi nasıl yapılır?
Lahanayı dışarıdan soyun veya soyun. Kalan lahana çekirdeğini çapraz olarak iki parçaya bölün. Dilediğiniz kadar rendeleyin veya bıçakla ince ince doğrayıp derin bir karıştırma kabına alın. Doğranmış lahanaya sirke, limon ve tuzu ekleyip lahanalar yumuşayıncaya kadar ovun. Sarımsakları rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Yoğurt ve sarımsağı karıştırma kabına ekleyin ve lahana ile iyice karıştırın. Karışımı servis tabağına alıp maydanozla süsleyerek servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]