En lezzetli ve besleyici sütlü tatlılardan biri olan Kaşlı’yı tarifim ile deneyin derim ☺️ Bu tarif #mutfaksirları blogum kadar eskidir. Reels videosunda rahmetli anneannemin ördüğü atkı ve annemin 25 yıl önce aldığı hırka eşlik ediyor bana. Videoyu ne zaman izlesem anılar gözümün önünde canlanıyor.
Evde badem varsa biraz kaynayan suda bekletip kabuklarını soyup robottan geçirerek badem unu hazırlayabilirsiniz.
Tarifimi beğenip kaydetmeyi unutmayın❤️
Aşk…
İçerik Tablosu
Keşkül tarifi malzemeleri
- 1 çay bardağı badem unu 1,5 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı pirinç unu 5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker
Kurabiye tarifi nasıl yapılır?
1. Badem unu, toz şeker, nişasta ve pirinç ununu bir tencereye alıp karıştırın.
2. İki bardak süt ekleyin ve topaklanmalar gidene kadar karıştırın.
3. Kalan sütü tencereye ekleyin ve koyulaşana kadar orta ateşte bırakın.
4. Kurabiyeleri kaselere bölün, üzerini süsleyin ve kabuk sertleşince servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]