Kıymalı karnabahar – Başlangıç ​​aşaması için tarifler – Pişirme sırları – Pratik tarifler

Bu tarif, protein + sebze günlerinin favorisidir. Makarna ve mantı tutkunuysanız sizin de seveceğinizi düşünüyorum. Çünkü tadı bana makarna ya da mantı gibi geliyor. (Ve kırık bir konsola ne diyorlar? :))

Tarif bir kişiye çok geliyor, ben yapıp ikiye bölüyorum ki akşam eşime gelsin. Karnabahar tavada ya da karnabahar salatası gibi standart tariflerden sıkılanlar için de çok güzel bir alternatif.

Ayrıca karnabaharı ikiye böldüğümde kalan yarısını da aynı suda kaynatıp süzüp soğutuyorum. Daha sonra kullanmak üzere buzluğa kaldırdım. Bu işlemi brokoliye de uygulayabilirsiniz.

Aşk…

Doğranmış Karnabahar Malzemeler – Tarif Başlangıç ​​Aşaması

    Yarım orta boy karnabahar

Kavrulmuş sığır eti:

    250 gram yağsız dana eti 1 diş sarımsak 1 küçük kuru soğan 1 çay bardağı rendelenmiş domates Tuz ve karabiber

Yoğurt sosunu hazırlamak için:

    1 su bardağı yoğurt 1 diş sarımsak

Kıymalı Karnabahar – Tarife Başlangıç ​​Tarifi Nasıl Yapılır?

Karnabaharı çiçeklerine ayırın ve yıkayın. Yarısını kaynatın ve süzülmesi için bir kevgir içine atın. Soğanı doğrayın ve sarımsağı ince ince doğrayın. 1 yemek kaşığı sıvı yağda soğan ve sarımsağı soteleyin ve kıymayı ekleyin. Kıyma suyunu salıp çekene kadar kavurmaya devam edin ve domatesleri ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. 1 diş sarımsak ile sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Servis tabağına önce karnabaharı, en son sarımsaklı yoğurdu ve kavrulmuş kıymayı koyarak servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın