Çok lezzetli yemekler. Otları sevenler için harika bir lezzet.
Kızarmış Hibiskus (Yemek) Tarifi İçin,
Yemeğimiz önce ebegümeci keselim. Yıkayıp süzelim.
Soğanları doğrayıp tencereye alın. Üzerine zeytinyağı dökün ve iyice kızartın. Sarımsak ve diğer baharatları ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyelim.
Hibiskus ekleyin ve karıştırın.
Biraz pişirip bulguru ekleyelim.
Üzerine sıcak su dökelim.
Kapağı kapatın ve kısık ateşte pişirin. Suyu çekildiğinde indirelim.
Servis ederken üzerine yoğurdu koyup servis edelim. İster sade ister sarımsaklı yoğurtla servis edelim.
Kızarmış hibiskus servise hazır.
Afiyet olsun. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]