Kızarmış Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Fırında Taşlı Tavuk Tarifi,

Öncelikle tavuk kümesini iyice temizleyip yıkayalım.

Daha sonra suyunu süzün ve çok büyük veya çok küçük olmayacak şekilde kesin.

Daha sonra bir tencereye veya tavaya alıp üzerine su ilave edip taşlıklar suyunu çekene kadar kaynatın.

Suyu çekildiğinde sıvı yağı ekleyip taşların rengi biraz değişene kadar bu şekilde ısıtalım.

Daha sonra soğanı jülyen şeklinde doğrayın, ekleyin, baharatları ekleyin, biraz kavurun ve ocaktan alın.

Not: İsterseniz domates ve yeşil biber de ekleyebilirsiniz.

Taş Kızarmış Tavuk hazır.

yemek istiyorum☺️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın