En lezzetli börekleri kızartmadan yediğimiz zaman yapıyoruz.
Kekimizi yapmak için önce yapraklarını yıkayıp kurutuyoruz ve kesiyoruz.
pastırma kestik
Kaşar peynirini kibrit çöpü kadar ince doğrayın.
Yağ, un ve sirkeyi kaseye ekleyin ve karıştırın.
Tezgahtan bir yaprak yufkayı alıp hazırlanan sosu fırça yardımıyla üzerine sürüyoruz.
İkinci kağıdı ilk kağıdın üzerine yerleştirin
yine toplanıyoruz
Hamuru 8 eşit parçaya bölün.
Pastırma, biber, domates ve kaşar peynirini üç kat hamurun üzerine koyuyoruz.
Üçgenin her tarafından katlıyoruz
Daha sonra yaylı rulo saracak kalınlıkta sarıyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
Hazırlanan sosu fırça yardımıyla tüm tabakların üzerine yayın.
Önceden ısıtılmış 190 C fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
sıcak servis yapıyoruz
Kızartmadan fırında pastırma ile pasta hazır
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]