Easy Charlotte Pie tarifi için önce krem şantiyi soğuk süt ile koyulaşana kadar karıştırarak başlayalım ve buzdolabına kaldıralım.
Dankek keklerini çok kalın olmayacak şekilde keselim.
Biraz kestim porsiyonlar kapatılamayacak kadar küçük :))
Boş yuvarlak tabağın her iki tarafını da dışarıda kalması için streç film ile kaplayalım.
Kestiğimiz parçaları kabın dibine koyup döndürelim.
Hazırlıkta sonuncuyu kapatmanın önemli olduğunu unutmayın :))
Ortasına muzu yayalım ve üzerine krem şantiyi dökelim ve yayalım.
Muzları tekrar yayalım ve kalan kremayı üzerine dökelim.
Son olarak üzerini kek dilimleri ile kapatıp streç film ile saralım ve 4-5 saat buzdolabında dinlendirelim.
Onları istediğiniz gibi süsleyebilir, kesebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz. 🍵🍴🍰
sakin ol, keyfini çıkar 🙋❤
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]