Kolay Charlotte Pasta Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Easy Charlotte Pie tarifi için önce krem ​​şantiyi soğuk süt ile koyulaşana kadar karıştırarak başlayalım ve buzdolabına kaldıralım.

Dankek keklerini çok kalın olmayacak şekilde keselim.

Biraz kestim porsiyonlar kapatılamayacak kadar küçük :))

Boş yuvarlak tabağın her iki tarafını da dışarıda kalması için streç film ile kaplayalım.

Kestiğimiz parçaları kabın dibine koyup döndürelim.

Hazırlıkta sonuncuyu kapatmanın önemli olduğunu unutmayın :))

Ortasına muzu yayalım ve üzerine krem ​​şantiyi dökelim ve yayalım.

Muzları tekrar yayalım ve kalan kremayı üzerine dökelim.

Son olarak üzerini kek dilimleri ile kapatıp streç film ile saralım ve 4-5 saat buzdolabında dinlendirelim.

Onları istediğiniz gibi süsleyebilir, kesebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz. 🍵🍴🍰

sakin ol, keyfini çıkar 🙋❤

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın