Easy Bake – Patates Kızartması Hamuru nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 10 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 20 dakika, aperatif, ekmek hamuru, hamur, kızarmış hamur, kahvaltılık, kolay, ekmek, ekmek tarifi, ekmek yapımı, pratik ekmek, pratik, hamur işleri
Çıkış tarihi: 11-18-2007
4 5 5 1
Bisei kahvaltı için çok kolay ve pratik bir yemek 🙂
Sade yaparsanız peynir, zeytin ezmesi ve reçel ile mükemmel uyum garanti!
Aşk…
Dersler:
- 2 adet ekmek hamuru 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (hamura şekil vermek için)
yağda kızartmak:
- Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
İçerik Tablosu
Kolay Ekmek – Kızarmış Hamur Tarifi Nasıl Yapılır?
Fırından aldığınız ekmek hamurunu bir yemek kaşığı sıvı yağ ile yaptığınız tezgaha alın. Elinizi yağlayıp hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Elinizle hamuru inceltin, açın ve istediğiniz gibi şekillendirin. Aldığınız yağı geniş bir tavada kızdırın. Hazırlanan simitleri önden arkaya doğru kızartın. Sıcak servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]