Kolay ve pratik katmer tarifi

Kolay ve pratik pasta katmer tarifi için malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 2 su bardağı ılık su (un miktarına göre değişir)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 100 gr eritilmiş tereyağı
Kolay ve pratik katmer tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Unu yoğurma kabımıza alalım, ortasını açalım, tuzu ekleyelim, ılık suyu ekleyip güzel bir hamur elde edelim, eriyinceye kadar yoğuralım ve hamuru 15 dakika dinlendirelim.
  2. Kalan hamuru 4 eşit bezeye ayıralım, bezeyi 15 kadar dinlendirelim ve kalan bezeyi de merdane yardımıyla açalım, açtığımız bezenin üzerine eritilmiş tereyağını koyup rulo yapıp şekil verelim. bir pasta gül.
  3. Tüm bezeleri aynı şekilde yapıp buzdolabına kaldıralım (yarım saat tereyağının sertleşmesi için bekleyelim)
  4. Bezeyi çıkaralım, merdane ile tava büyüklüğünde açalım, tavamızı yağlayalım ve katmeri resimlerdeki gibi ileri geri çevirerek pişirelim Instagram hesabım hulyaninmutfagi41

Fotoğraflı kolay ve pratik katmer tarifi

Katmer’in kolay ve pratik tarifi ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın