Koymac – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Dilek Hanım sağlık sizin elinizde, yöresel ve farklı tatları her zaman sevmişimdir.

Delek ayrıca şunları söyledi:

Karım ondan pek hoşlanmadığı için evlendiğimizden beri bunu yapmadım. Geçen sabah kendime bir ziyafet yapayım dedim :)) Ah, hepsini kendim süpürdüm :))

Quymak tarifi malzemeleri

200 gram çedar peyniri
3-4 yemek kaşığı mısır unu (dolu dolu)
1-1,5 yemek kaşığı tereyağ(olmalı :))
iki bardak su

Koimak tarifi nasıl yapılır?

Tereyağını tavada eritin, üzerine mısır ununu koyup güzelce kavurun, üzerine suyu yavaş yavaş dökün ve topaklanmaması için tel çırpıcı ile çırpın. Pişmesine izin veriyoruz ve üzerine cheddar peyniri koyuyoruz ve eriyince afiyetle yiyoruz. Kuyağın altı iyi pişmeli ve kabuk gibi olmalı en güzel yer burası :)) Afiyet olsun :)))

kaydeden Dilek Özdemir

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın