Közlenmiş Kırmızı Biber – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Közlenmiş kırmızı biber nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek bir yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk zaatar, kırmızı biber, mezeler, pratik, karabiber topları, pratik tarifler

Çıkış tarihi: 03-18-2008

4 5 5 1

Lezzetin ötesinde bir şey, bu közlenmiş kırmızı biber, mantar gibi, yapabilsem her öğüne ekleyeceğim. Kızarmış haliyle olduğu kadar çiğ kahvaltı ve sandviçlerde de harikadır.

közlenmiş kırmızı biber tarifi malzemeler

    3 yemek kaşığı kırmızı etli biber, zeytinyağı, 2-3 diş sirke ve sarımsak, karabiber topları, tuz, kekik.

Közlenmiş kırmızı biber tarifi nasıl yapılır?

Kırmızıbiberleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 160-170 derecelik fırında önlü arkalı güzelce kabuklarını soyarken tek parça olmasına dikkat ederek pişirin. Sirke, zeytinyağı ve tuzu karıştırarak sosu hazırlayın. Sarımsağı havanda döverek sosun içine karıştırabileceğiniz gibi bütün olarak da kullanabilirsiniz. Soyulmuş biberleri servis tabağına alıp üzerine sosu ekliyoruz ve istediğiniz baharatları ekleyerek servis ediyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın