Bir kase kremalı hamur nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Çayı 5’li, Badem, Böğürtlen Reçeli, Çiğ Kaymak, Tatlı Tarifi, Yufka Yemeği, Pratik Tarifler
Çıkış tarihi: 07-09-2008
4 5 5 1
Akşam yemeğinden sonra veya sabah 5’te keyifle tüketebileceğiniz çok pratik ve hafif bir tatlı tarifi. Patlıcan, patates gibi lezzetli iç dekorasyonları sergilemek için de kullanabilirsiniz. Dışı çıtır içi yumuşak hamur ve iç malzemeyi kişi sayısına göre istediğiniz gibi arttırabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler…
İçerik Tablosu
Kremalı Hamur Kase Tarifi Malzemeler
- 1 adet yufka yarım paket çiğ krema 2 yemek kaşığı krem peynir reçeli 1-2 yemek kaşığı pudra şekeri İsteğe göre badem
Bir tabak kremalı hamur tarifi nasıl yapılır?
Bir greyfurt yaprağını orta büyüklükte kareler halinde kesin. Her kareyi oda sıcaklığındaki tereyağı ile yağlayın. Fırını en yüksek seviyeye ayarlayın. Yufkalardan 2 veya 3 parça alıp köşeleri çapraz olacak şekilde muffin kaplarına yerleştirin ve bastırın. Hamur kızarana kadar pişirilir. Derin bir kapta krema ve peyniri arzuya göre pudra şekeri ile çırpın. Fırından çıkardığınız kaseler soğuyunca kaselerden çıkarın ve hazırladığınız kremayı yufka kaselerine paylaştırın. Üzerine badem serpin ve biraz reçel ile servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]