selamlar sevgili arkadaşlar,
Herkesin Afrika fotoğraflarını merakla beklediğini biliyorum ama geldiğimden beri yoğun iş temposu ve röportaj trafiğinden dolayı oturup güzel bir yazı hazırlayamadım:
O yüzden sizi daha fazla merakta bırakmamak için Ushaka’da tattığım ve tarifini aldığım bir proses lezzetinin fotoğraflarını paylaşıyorum. Tabii bu Afrika anılarımı anlatmayacağım anlamına gelmiyor. Detaylı bir yazı olmasını istiyorum ki en azından bir gün yolunuza çıksa faydalanabilesiniz.
Afrika’da çektiğimiz fotoğraflara bu linklerden ulaşabilirsiniz.
Durban’a Yolculuk:
Botanik Bahçesi, Coca Cola Funzone ve Matchday:
Brezilya – Portekiz maçı ve stadyum fotoğrafları:
Chakalan – Zulu Kabile Turu:
Deniz akvaryumu mu arıyorsunuz?
Aşk…
İçerik Tablosu
Kremalı Makarna Tarifi Malzemeler
Yarım kutu makarna
1 yemek kaşığı sıvı yağ
bir tutam tuz
Sosu hazırlamak için:
2 kutu çiğ krema (400 ml)
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı sıvı yağ veya sıvıyağ
tuz
Dekore etmek:
1 salatalık
1 tatlı kırmızı biber
2-3 dal yeşil soğan
1 demet maydanoz
İsteğe göre Akdeniz sebzeleri
Kremalı makarna tarifi nasıl yapılır?
1- Makarnayı bol suda dağılmayacak şekilde haşlayın (yaklaşık 12 dakika haşlayın). Makarna kaynarken sarımsağı soyun ve ince dilimler halinde doğrayın.
2- Teflon bir tavaya sıvı yağı koyup hafif pembeleşince sarımsakları ekleyin ve ocağı kapatıp kremayı ekleyip iyice karıştırın.
3- Bezeleri yıkayıp istediğiniz büyüklükte ve şekilde kesin.
4- Makarnayı süzün ve servis tabağına alın. Sosu ekleyin, garnitür ile süsleyin ve servis yapın.
5- İsteğe göre baharat ve nane yaprakları eklenebilir.
Not: Sosun daha hafif olmasını isterseniz 1-2 yemek kaşığı yoğurt ekleyebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]