Altınoluk’tan herkese merhaba,
Bugün tatilimizin ikinci günü, deniz tertemiz, hava güzel, ortam güzel. Altınoluk’un antik yerleşim yerlerine çıkıp manzarayı tepeden görmek ve eski rustik bir kafede kahvemizi yudumlamak çok ilginçti.
Nedenini tam olarak bilmediğimiz ve bizi biraz rahatsız eden alerjiden dolayı çok kızarıklıklarım oldu. Burada bulunan bir tıp merkezine gittik ama pek faydasını görmedik. Yarın Edremit’e gidip tekrar muayene olacağım. Umarım çabuk kurtuluruz da artık sıkılmayız.
Gösterimden sonra eşimle Ayvalık’a gitmeyi ve bir gece Kunda’da kalmayı planlıyoruz.
Şimdilik benden bu kadar, yeni gelişmeleri en kısa sürede sizlerle paylaşacağım sevgiler…
İçerik Tablosu
Fırında kremalı tarhun tavuğu tarifi için malzemeler
- 750 gr but fileto 100 ml krema 1 tatlı kaşığı yoğurt 5-6 sap tarhun 1 diş sarımsak Karabiber Tuz 1 fırın poşeti
Fırında kremalı tavuk tarhun tarifi nasıl yapılır?
Krema, yoğurt, tuz ve karabiberi 1 diş sarımsakla karıştırarak sosu hazırlayın. Tavuk butlarını hazırladığınız sosa bulayın. Tarhun yapraklarını saplarından ayırın ve tavuğun üzerine serpin. Doğradığınız tavuğu pişirme poşetinin içine sığacak büyüklükte bir tabağa dizin. Kabı bir fırın poşetine koyun, poşeti bağlayın ve 2 saat buzdolabında dinlendirin. Bir bıçak kullanarak torbaya iki delik açın. 180 derecede 1,5 saat fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]