Ekşi Nar İksiri tarifi için Malzemeler
- 300 ml kaynar su
- 2 su bardağı kahverengi bulgur
- 2 limon
- 1 küçük salatalık
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 demet maydanoz
- 1 domates
- 3 4 yeşil soğan
- 3 4 marul yaprağı
- 1 kırmızı biber
- 1 orta boy nar
- 1 kase mısır
- Anasayfa Kuru Nane Biber Gevreği
- 1 çay kaşığı yağdan bir parmak eksik
Nar ekşili kraker tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle bulguru uygun bir kaba alıp üzerine sıcak su ilave edip üzerini örtüp mayalanmaya bırakıyoruz.
- Sebzeleri doğramaya başlıyoruz, hepsini ince ince kıyıyoruz, narı ayıklıyoruz, tüm malzemeleri hazırlıyoruz ve önce mayalanmış bulgurun içine domates-limon salçasını sıkıyoruz, biraz yağ ekleyip iyice karıştırıyoruz.
- Daha sonra maydanoz, yeşil soğan, kapya biber, marul ve bulgur ile iyice karıştırın ve son olarak domates, salatalık ve nar tanelerini ekleyin.
- Kalan sıvı yağı ve baharatları ekleyip iyice karıştırın ve servis yapın. .
Ekşi nar kraker tarifi
Ekşi Nar Kısır yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]