kuru fasulye (siyah fasulye) tarifi

Kuru Fasulye (Siyah Fasulye) Tarifi Malzemeler

  • 3 su bardağı bezelye, haşlanmış ve süzülmüş
  • 1 orta boy soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı kırmızı biber salçası
  • 1 küçük kase domates sosu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 3 su bardağı sıcak su

Kuru börülce (siyah fasulye) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Uygun bir tavaya küçük doğranmış soğanları ve sıvı yağı küp küp doğrayıp kavurun.
  2. Domates ve biber salçasını ekleyin, közlenmiş sosu ekleyin, kavrulmuş siyah bezelyeyi ekleyin, karıştırın, sıcak su ekleyin ve karıştırın.
  3. Tuz ve kimyon ekleyin. Salça tuzlu olduğu için daha az tuz koyuyorum ve salçaya göre tuz ayarlanıyor.
  4. Kaynamaya başlayınca ocağın altı suyuyla donuklaşır, 15 dakika daha kaynattıktan sonra ocaktan alın. Afiyet olsun.

Not: Kimyon kuru fasulye ve börülcenin gazını alır ve emziren anneler için iyidir. Aynı zamanda lezzetli hale getirir.

Resimli Kuru Barbunya (Siyah Fasulye) Tarifi

  • tatlı tarifi
  • Böbrek şeklindeki fasulye
  • Fasulye
  • Kara
  • karın
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mısır unlu kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın