medyauzmani.com

kurum

Kızarmış et tarifi için malzemeler

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 soğan
  • 1 kapya
  • 1 yeşil biber
  • 2 domates
  • Her biri 1 çay kaşığı. Karabiber, tuz, kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası

Et sote tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Et suyunu salana kadar yüksek ateşte pişirin.
  2. Serbest kaldıktan sonra kısık ateşte bir saat pişirin.
  3. Daha sonra soğan, biber ve domatesleri teker teker ekleyin, karıştırın ve pişirmeye devam edin.
  4. Ayrı bir kapta salça ve baharatları yeteri kadar su ile açıp etin üzerine dökün, karıştırın ve kapağını kapatın. Piştikten sonra servis edin🤍.

Resimli sote dana eti tarifi

  • börek tarifi
  • kek tarifleri
  • Sot
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Enfes lezzette misvak kebabı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın