Kuş Gözü Lahmacun (Küçük Lahmacun)

Kuş Gözü Lahmacun (Küçük Lahmacun) Tarifi, Kuş Gözü Lahmacun (Minik Lahmacun) Nasıl Yapılır?

Söylemek gerekirse: Kıyma dışındaki tüm malzemeler rondodan geçer. Ardından kuşbaşı doğranmış etleri ilave edip karıştırın.

Hamur malzemeleri bir kaba alınır ve yoğrulur, 15 dakika beklenir.

Hamurdan cevizlerden küçük yuvarlaklar alınır.

Yağlanmış tepsiye (ocağın üst tabakasına yaptım) dizilir ve 20 dakika beklenir.

Elimizle hamuru biraz açalım, içine lahmacun çamurunu yayalım, 15 dakika bekletelim.

Fırında veya benim gibi tavada pişirilebilir.

Kapaklı olarak pişirelim.

Kuşbakışı Lahmacun (Küçük Lahmacun) hazır.

Afiyet olsun…

Mini mini ne kadar yediğini bilmiyor… çocuklar buna bayılıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın