Kuşbaşı Arpacık Unu (Arpacık Arpacıkları Böyle Birlikte Pişirin, Lezzet Garantili)

Kuşbaşı Pırasa Yemeği Malzemeleri (Pırasayı Böyle Birlikte Pişirin, Lezzeti Garantili) Tarifi

  • Yarım kilo pırasanın beyaz kısmı
  • 200 gram kavrulmuş küp
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • 1 adet acı kapya biber
  • 1 domates
  • 2 havuç
  • 5 diş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı pirinç
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • Limon
  • 5 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • tuz
  • 1 küp şeker

Doğranmış pırasa tarifini nasıl yaparsınız?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. 1 su bardağı suda etlerimizi haşlayalım. Ardından zeytinyağını, yemeklik doğranmış soğanı, biberi, havucu ve sarımsağı ekleyip tuzunu ekleyip biraz kavurun. Arpacık soğanı çıkarıp doğrayalım ve iyice temizlenene kadar suda bekletelim.
  2. Daha sonra pırasayı ete ekleyin, doğranmış domatesleri ekleyin ve salçayı şeker ve pirince ekleyin. Biraz karıştıralım. Yarım limonu dilimleyin ve atın. 5 su bardağı su ilave edip pişmeye bırakın. Hadi karıştıralım. Suyu az gelirse tekrar ekleyelim.
  3. Ocak orta ateşte ise güzel pişiyor. Ben teflon kapta pişiriyorum çok lezzetli oluyor.
  4. Üzerine limon sıkarak ve pişince karabiber ekleyerek servis edebilirsiniz. Servis tavsiyesidir. Keyfini çıkarın 💐.

Arpacık Küpleri (Arpacıkları Böyle Pişirin, Lezzeti Garantili) Fotoğraflı Tarif

  • (pırasa
  • Bir kere
  • börek tarifi
  • Onun gibi
  • içerik)
  • küp
  • lezzet:
  • kek tarifleri
  • pişirmek)
  • pırasa
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Soslu Karnabahar Turtası (videolu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın