Kuşbaşı Etli Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar tavuklu pilav yapmanın bir başka yolu da kuşbaşı et, hadi tarifle devam edelim👇

Nohut Eti ve Kuşbaşı Et tarifi için önce etimizi kavuruyoruz (tavuğu dondurucuya koymadan önce pişirdim.

Daha sonra doğranmış soğanları ilave edelim, iki kez çevirelim.

Domates salçasını suda eritelim ve ardından suyu ekleyelim. Su kaynamaya başladığında 5 dakika. hadi tutalım.

Ardından haşlanmış bezelyeleri ekleyin. 5 dk. kaybedene kadar.

Bezelyeler haşlanırsa ocaktan alabiliriz. Biraz dinlendikten sonra servis edebilirsiniz.

Kuşbaşı Etli Nohut hazır.

deneyenlere afiyet olsun..

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın