kuskuslu gulaş


Kuskuslu gulaş malzemeleri

  • 1 parça tereyağı
  • 2 su bardağı kuskus
  • 4 su bardağı kaynar su (220 ml)
  • bir tutam tuz

️ gulaş için.

  • 500 gr dana eti (doğranmış)
  • 3 soğan (küçük doğranmış)
  • 3 adet tatlı biber (kırmızı, yeşil, sarı, ince dilimlenmiş)
  • ️ 50 gram tereyağı
  • 2 yemek kaşığı öğütülmüş kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 çay kaşığı tuz veya sebze
  • 400 ml kaynar su

Gulaşlı kuskus tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tereyağında kızartılmış kuskus. 4 su bardağı su ve tuzu ekleyip 12 dakika kısık ateşte pişirin.
  2. Gulaş: Etin kendi suyunda marine olmasına izin verin. Tereyağı ekleyin ve dilimlenmiş soğan ve biberle kızartın.
  3. Domates salçasını ekleyip baharatlarla tatlandırın. Kaynar su ile tatlandırın.
  4. Kısık ateşte 20 dakika pişirip servis edebilirsiniz.

Resimlerle kuskuslu jalash tarifi

  • tatlı tarifi
  • eşliğinde
  • Gulaş
  • kuskus
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mantar soslu tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın