Labne Böreği Börekleri – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Mayalı börek yapmaya sabrı ve cesareti olmayanlar için pratik ve ekstra yumuşak bir börek tarifim var. Aslında kahvaltıdan arta kalanlar bir daha buzdolabına gidecek gibi değil 🙂

Labnenin neredeyse hazır olduğunu ve yağın da hazır olduğunu söyleyince hepsini yoğurma kabına aldım. Biliyorsunuz mayasız hamur işleri genellikle daha kıymalı olur. Bu tarif çok güzel. Farklı bir mayasız börek tarifi denemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim 🙂

Tarifimi denediğinizde benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın 🙂

Fotoğraflarınla ​​yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari

Aşk…

Labneli börek için malzemeler

    1 yumurta (sarı beyazı) 2 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı tereyağ 3 yemek kaşığı labne peyniri 1 poşet kabartma tozu 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karbonat 2,5 – 3 su bardağı un (son bardağı azar azar ekleyin. tutarlılık))

yukarı:

    Yumurta sarısı, susam ve çörek otu

Labneli mayasız börek nasıl yapılır?

Tereyağı, labne, labne ve yumurta aklarını derin bir kapta çırpın. Tuz, kabartma tozu, kabartma tozu ve 2 su bardağı unu ekleyip yoğurmaya başlayın. Yarım su bardağı un ekleyin ve hamur toparlanana kadar yoğurun. Toplanan hamurları 10 parçaya bölün, elinizde yuvarlayın ve hafifçe bastırarak düzleştirin. Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye 3-4 cm aralıklarla diziniz. İsteğe göre üzerine yumurta sarısı sürün ve susam serpin. 180 derece fırında altın rengi alana kadar pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın