/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Lahana turşusu tarifi malzemeleri (kırmızı)
- 3 siyah havuç
- 12-14 jalapeno biberi
- orta boy lahana
- 4 yemek kaşığı kaba tuz
- 1 çay kaşığı limon tuzu
- 1 su bardağı üzüm sirkesi
- 10 humus
- 1 demet sarımsak
Lahana turşusu (kırmızı) tarifi nasıl yapılır?
- Lahanayı doğrayıp üzerine iki yemek kaşığı iri tuz atıp ovuşturur gibi elimizle karıştırıp lahanalar çıkana kadar bekliyoruz.
- Ara ara tuzla ovursanız hemen kendini bırakır ve turşu kavanozunu daha rahat doldurur, siz de daha fazla doldurabilirsiniz.
- Kavanozun dibine nohutları atın ve biraz sarımsak ekleyin.
- Lahanayı sıkıca dolduruyoruz, havuç ve karabiberi doğrayıp iç harca ekliyoruz.
- Suyu kolayca ölçmek için, doldurduğunuz kavanozu suyla doldurun, ardından suyu tekrar kaseye dökün, ardından üzerine tuz, limon tuzu, sirke ekleyin. Karıştırın. Kavanoza tekrar su dolduralım, ağzını kapatalım. Sıcak kırmızı turşu iki hafta içinde hazır.
Resimlerle lahana turşusu (kırmızı) tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
şapkalı kız
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]