Lahmacun Harcı Tarifi için,
Derin bir kaba domates salçanızı ve baharatlarınızı ekleyin.
Ardından soğanı ve sarımsağı robotun içine güvenle çekin.
Ardından biberinizi ince ince serpin veya robotu geçin.
1 su bardağı domates (2 yemek kaşığı domates sosu kullandım), maydanoz serpin, kasenize koyun, yağınızı ekleyin ve ovun.
Ardından kuşbaşı doğranmış etlerinizi ilave edin ve güzelce karıştırın.
Evde lahmacun yapmak her zaman kolay olmuyor çünkü mayadan yapılıyor, ince ve ince değil. O yüzden taş fırında odun ateşinde pişirmenin uygun olduğunu düşündüğüm için çamuru fırına gönderdim.
Lahmacun Harcı hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]