laparotomi

Laparotomi tarifi için malzemeler

  • 5 patlıcan
  • 250 gram kıyma
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı sebze baharatı
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 domates
  • 1 soğan

sosu için

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 su bardağı sıcak su

Laparotomi tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Patlıcanı dört dilime ayırıp tuzlu suda acılığı gidene kadar bekletiyoruz.
  2. O sırada kıymayı ocağa alıyoruz ve hiç yağ eklemiyoruz.
  3. Soğanı ince ince doğrayıp ekleyin.
  4. Soyulmuş domatesleri bir karıştırıcıdan geçirin.
  5. Soğanlar ölünce domatesleri ve baharatları ekleyip pişmeye bırakın.
  6. O sırada patlıcanı kurutup yağda her tarafı kızaracak şekilde pişiriyoruz.
  7. Ardından borcama alıp kaşıkla açıp kıymayı ekliyoruz.
  8. Üzerine salçayı ekleyip önceden ısıttığımız fırında 15 dakika pişiriyoruz.

Fotoğraflı karın germe tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın