Limonlu haşhaşlı kurabiye

Limonlu Haşhaş Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 limon kabuğu
  • 3 yemek kaşığı mavi haşhaş
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • eşit derecede doğru

yukarı;

  • 100 gr beyaz çikolata

Limonlu haşhaş bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Margarin, sıvı yağ, yumurta, nişasta ve pudra şekerini iyice karıştırın, un, kabartma tozu, vanilya, mavi haşhaş ve limon kabuğu rendesini ekleyip yumuşak bir hamur elde edin.
  2. İki yağlı kağıt arasına alıp yuvarlak bir kalıba şekil verin ve fırın tepsisine koyun ve hamur piştikten sonra 170 derecelik fırında üzeri beyaz kalana kadar pişirin.
  3. Fırından çıkınca beyaz çikolatayı Marie’nin banyosunda eritin, sonunda bir torba yardımıyla küçük bir delik açıp süsleyin. Lezzetli bir kurabiyenin tadını çıkarın.

Fotoğraflı limonlu haşhaşlı kurabiye tarifi

  • tatlı tarifi
  • Anemon
  • bisküvi
  • Limon
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

fındık rüya

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın