Malzemeler Beyti Kebap (ev yapımı)

Beyti Kebap Köfte Tarifi, 500 gr. yağ, köftelerin altına dana eti + rendenin küçük bir tarafı ile rendelenmiş 1 orta boy soğan + 2 diş ezilmiş sarımsak + 1 su bardağı galeta unu veya galeta unu + 1 yumurta + karabiber, kimyon, aktarlarda satılan köfteler için tuz ve baharatlar karıştırılır. ve iyi kazıyın.

İki yaprak yeterli.

Bir yaprak yufkayı alttan katlayın ve her tarafına zeytinyağı sürün.

Köftenin yarısını yan yatırıp kalın bir rulo yapın.

Ruloyu 2 parçaya kesin ve bir kaseye koyun.

Yağı porsiyonlar halinde karıştırın ve 180-200 ° C’de altın kahverengi olana kadar pişirin.

Üzerine kızarmış tereyağı ve kırmızı biber üzerine sarımsaklı yoğurt serperek kullanabilirsiniz.

Faydalı Beyti Kebabı hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın