Marul, havuç ve turp salatası – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Marul, havuç ve turp salatası nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum, Türk balığı, balıklı salata, havuç, marul, karışık salata, su teresi, salata, deniz ürünleri

Çıkış tarihi: 06-12-2007

4 5 5 1

Ortamda balık varsa mutlaka turp, havuç ve su teresi kardeşliğindedir. asla olmazsa olmaz 🙂

Salata tarifi marul, havuç ve turp için malzemeler

    2 adet orta boy beyaz turp, 1 adet küçük boy marul, 1 adet orta boy havuç, yarım demet su teresi, limon, sirke, zeytinyağı, tuz ve maydanoz

Marul, havuç ve turp salatası tarifi, nasıl yapılır?

Havuç ve turpları soyun, yıkayın ve rendeleyin. Marulu ve su teresini su veya suda yıkayın, kuruduktan sonra yapraklarını kesin. Önce marul, su teresi, havuç ve turpu bir salata kasesine koyun. Maydanozu ince ince kıyıp salataya ekleyin. Limon, zeytinyağı, sirke ve tuzu çırparak sosu hazırlayın ve servis edeceğiniz zaman salataya dökün ve karıştırın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın