maya tarifi

Mayalı Pasta Tarifi Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • iki bardak su
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 3 yumurta
  • Bir paket varsayılan kuru
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • eşit derecede doğru

Mayalı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İki bardak sütü lavaboya alıp iki bardak suyu ılık hale getirelim.
  2. İçine 3 yemek kaşığı toz şeker koyun.
  3. 3 yumurtadan 2’sinin sarısı üstte, diğer 2 yumurta beyazının içine konur.
  4. Bir paket mayayı ekledikten sonra karıştırın, azar azar tuz ve unu ekleyin, hamuru yoğurmaya başlayın ve hamur sertleşince iki saat mayalanmaya bırakın.
  5. Tepsiye şekil verdim ve tekrar yarım saat dinlendirdim tepsinin mayası çok önemli.
  6. Daha sonra üzerine beklettiğim yumurta sarısını sürüp 200 derecelik fırında sade bir şekilde pişirdim.
  7. Fırından çıkarıp lavaboya masa örtüsü koydum ve kendi ısısında yumuşayana kadar içine koydum toplam 26 adet elde ettim.

Resimli maya tarifi

  • tatlı tarifi
  • mayalı
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mükemmel dokusu ile Donut Bake

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın