mayasız ekmek süreci

pratik börek tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı süt suyu
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 3-3,5 su bardağı un

yağda kızartmak

  • Sebze yağı

Pratik mayasız PC tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Süt ve yumurtaları iyice çırpın ve unu yavaş yavaş ekleyin. Yumuşak bir hamur olmalı ve diğer malzemeleri de ekledikten sonra güzelce yoğurun.
  2. Tezgahımızı açıp merdane ya da oklava yardımıyla hamuru açıp bardak ya da kalıpla kesiyoruz.
  3. Kızgın yağımıza atıyoruz. Her iki tarafı da kızartıldıktan sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.

Resimli pratik mayasız ev tarifim

  • (Egzersiz yapmak)
  • börek tarifi
  • Turtalar
  • kek tarifleri
  • çörek
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

ıspanaklı börek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın