mektup pastası

Harfli Kek Tarifi Malzemeler

pandispanya:

  • 4 yumurta (oda sıcaklığında)
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı un
  • Yarım çay kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu

krema için

  • 3.5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet krem ​​şanti
  • 1 kutu krem ​​şanti (hiç kullanılmayan kıvamda açmak için ortalama 5 yemek kaşığı kullanacağız)

Makaronları süslemek ya da istediğiniz her şey hayal gücünüze kalmış.

Mektuplu kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle kremamızı hazırlıyoruz. Vanilyalı krem ​​şanti ve sıvı krema hariç tüm malzemeleri bir tencereye alıp kaynayıp koyulaşana kadar pişirin. Pişirildiğinde çok koyu olacaktır.
  2. Üzerini streçle kapatıp buzdolabında en az 3-4 saat soğumaya bırakın.
  3. Ardından bir paket krem ​​şantiyi ekleyip çırpın.
  4. Son sıvı krema ile dokuyu yavaş yavaş açıyoruz.
  5. Ortalama 4-5 kaşık kullandım.
  6. Çok fazla krema ekleyip çok sulu hale getirmeyelim.
  7. Pandispanya:.
  8. Yumurta aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurtaları mikser ile yüksek devirde 7-8 dakika traş köpüğü gibi toparlanana kadar çırpın.
  9. Başka bir kapta yumurta sarılarını ve şekeri çırpın. Çırparken sıcak su ekleyin.
  10. Un, nişasta, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip son kez çırpın, bu karışımı yumurta aklarına ekleyin ve bir kaşıkla alttan üste doğru dikkatlice karıştırın.
  11. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine harcı dökün.
  12. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
  13. Soğuyan kekten iki A harfini kestik. Birinci kata koyduğumuz kremayı tabağa koyuyoruz.
  14. İkinci katı kapatıp kremayı tekrar bastırıp üzerini istediğim gibi süsleyelim.

Fotoğraflı mektup kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • Mektup
  • krema tarifleri
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Taş Kdaif

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın