/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Harfli Kek Tarifi Malzemeler
pandispanya:
- 4 yumurta (oda sıcaklığında)
- 1 çay kaşığı şeker
- Yarım su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı un
- Yarım çay kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
krema için
- 3.5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 2 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 poşet krem şanti
- 1 kutu krem şanti (hiç kullanılmayan kıvamda açmak için ortalama 5 yemek kaşığı kullanacağız)
Makaronları süslemek ya da istediğiniz her şey hayal gücünüze kalmış.
Mektuplu kek tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle kremamızı hazırlıyoruz. Vanilyalı krem şanti ve sıvı krema hariç tüm malzemeleri bir tencereye alıp kaynayıp koyulaşana kadar pişirin. Pişirildiğinde çok koyu olacaktır.
- Üzerini streçle kapatıp buzdolabında en az 3-4 saat soğumaya bırakın.
- Ardından bir paket krem şantiyi ekleyip çırpın.
- Son sıvı krema ile dokuyu yavaş yavaş açıyoruz.
- Ortalama 4-5 kaşık kullandım.
- Çok fazla krema ekleyip çok sulu hale getirmeyelim.
- Pandispanya:.
- Yumurta aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurtaları mikser ile yüksek devirde 7-8 dakika traş köpüğü gibi toparlanana kadar çırpın.
- Başka bir kapta yumurta sarılarını ve şekeri çırpın. Çırparken sıcak su ekleyin.
- Un, nişasta, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip son kez çırpın, bu karışımı yumurta aklarına ekleyin ve bir kaşıkla alttan üste doğru dikkatlice karıştırın.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine harcı dökün.
- 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
- Soğuyan kekten iki A harfini kestik. Birinci kata koyduğumuz kremayı tabağa koyuyoruz.
- İkinci katı kapatıp kremayı tekrar bastırıp üzerini istediğim gibi süsleyelim.
Fotoğraflı mektup kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Taş Kdaif
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]