Meşe palamudu güveci nasıl yapılır? Balık güveci nasıl yapılır? Palamut güveç tarifi!

Masterchef’te Palamut Bifteği yaptıktan sonra vatandaşlar Palamut Bifteğinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Meşe palamudu güveci nasıl yapılır? Balık güveci nasıl yapılır? Palamut güveç tarifi!

Kemik paketi için malzemeler

2 meşe palamudu, halkalar halinde kesilmiş

Kaba öğütülmüş karabiber

2 küp şeker

2 domates

1 dilim limon

2 diş sarımsak

3 yemek kaşığı doğranmış yeşil soğan

2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

3 yemek kaşığı zeytinyağı

tuz

Belco meşe palamudu nasıl yapılır?

İlk olarak balıkları fırın tepsisine alıyoruz. Ardından tüm malzemeleri çiğ olarak üstüne koyun. Alüminyum folyo ile kapatıp önceden ısıtılmış 180°C fırına koyup 20 dakika pişiriyoruz.

Daha sonra alüminyum folyoyu açıp fırında 5 dakika daha pişiriyoruz.

Bu şekilde palamut çorbası hazırlıyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın