Meyveli Kafesli Börek – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Birçok arkadaşımız kafes böreği yapmaya can atıyor ama istediği şekli veremeyeceğini düşündüğü için ya da çok can sıkıcı olduğu için çekiniyor. Bu yüzden sizin için bazı resimleri ayrıntılı olarak buldum ve düzenledim. Çok güzel börekleriniz olsun inşallah kolay gelsin.

Dersler:

2 yumurta
1 su bardağı şeker
150 gram margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Eşit derecede doğru

içindekiler:

İstediğiniz herhangi bir meyve (elma, üzüm, kuru üzüm, portakal vb.).
1 çay kaşığı tarçın, isteğe göre fındık veya ceviz

Meyveli sandık pasta tarifi nasıl yapılır?

Hamuru için tüm malzemeleri geniş bir plastik kapta karıştırıp hamurdan biraz daha sert bir hamur elde edin. Hamuru biri diğerinden büyük olacak şekilde iki parçaya bölün.
Başka bir fırın tepsisini yağlayın ve eşit şekilde yayın (ben küçük bir kelepçeli kek kalıbı kullandım) ve altına çatalla delikler açın.
Meyveler üzüm değilse küçük parçalar halinde kesip hamurun üzerine yayın ve merdane yardımıyla hamuru yarım santim kalınlığında açıp merdane yardımıyla uzun şeritler halinde kesin. bıçak.
Sonra onları elmalar için küçük kareler halinde düzenleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri ve altı kızarana kadar pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın