Milföy Böreğinden Pratik Turbell Kek – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bazen tatlı istersin ama ne alacağını bilemezsin. Bu tarif 2-3 çeşit malzeme ile kolayca yapabileceğiniz pratik bir lezzet. Aslında evde bir paket milföy varsa yapamayacağın şey yok 🙂

Turbil keki genellikle muhallebi ile servis edilir ancak çabuk servis edilmezse çabuk yumuşar. Nişasta miktarını arttırarak (3 yerine 6 yemek kaşığı) külahları buradaki muhallebi tarifimden daha koyu bir muhallebi ile doldurabilirsiniz. Kakao yerine çırpılmış krema kullanarak meyve parçalarıyla da servis edebilirsiniz.

12 adet milföy hamurundan 12-15 adet torpido keki. Elbette bu, kullanacağınız şablon genişliğine bağlı olarak değişecektir. Unutmayın, milföy hamurunu önceden ısıtılmış fırında pişirirseniz iyice kabarır ve çıtır çıtır olur.

Torpido külahlarını pastanelerde bulabilirsiniz.

Aşk…

Puf böreğinden pratik turbel kek tarifi malzemeleri

İç harç için:

    1 su bardağı süt 2 paket kakaolu krem ​​şanti 5-6 yemek kaşığı pudra şekeri (isteğe bağlı)

Servis için:

Puf böreğinden pratik Turbil Kek tarifi nasıl yapılır?

Duble milföy hamurları dağılmadan eriyene kadar 10 dakika tezgahta bekletin. Milföy hamurunu uzunlamasına şeritler halinde 7-8 parçaya kesin. Torpido kalıplarını hafifçe yağlayıp sivri uçlarından kalıbın ortasına doğru yuvarlayın. (2-3 adet kalıpların ortasını buluyorsunuz.) Hazırladığınız kalıpları önceden 200 dereceye ısıttığınız fırında kalıplar iyice pişip hafif kızarana kadar (yaklaşık 15-20 dakika) pişirin. Pişen külahlar oda sıcaklığına gelince dikkatlice kalıplardan çıkarın. Çırpılmış kremayı soğuk sütle çırpın, istenirse biraz pudra şekeri ekleyin. Kremayı sıkma torbasına doldurun ve külahların içine sıkın. Külahları pudra şekeri, ezilmiş antep fıstığı ve badem serperek servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın