Milfoy hamurundan pide tarifine çedar peyniri ile başlayalım.
Ardından domates, ketçap, kekik, kırmızı biber ve biraz et suyu ekleyip karıştırın.
Uzun zamandır açılmış milföy hamurunun üzerine sosu yayalım ve milföy hamurunun kenarına rendelenmiş kaşar peyniri koyup pide şekli verelim.
Soğanı ve biberi ince ince doğrayıp kavurun.
Ardından kıyma ve baharatları koyup 5 dakika pişirip ateşi söndürün.
Soğuyunca yapmış olduğumuz pide hamuruna iç çamuru ekleyip kaşar peyniri ilave edelim.
Kenarlarını yumurta sarısı ile yıkayalım ve kavrulmuş susamları ekleyelim.
Önceden ısıtılmış fırında pişirelim.
Milfoy Hamurlu Pide hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]