medyauzmani.com

mısır gevreği kurabiyeleri

Bisküvi tarifi malzemeleri

  • 125 gram tereyağ veya sıvıyağ
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 3 su bardağı nişasta
  • 2 bardak un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

yukarı;

  • Kahvaltıda 7-8 yemek kaşığı çikolata
  • 1/4 (çeyrek) çay kaşığı sıvı yağ
  • yeterli tahıl

Mısır gevreği bisküvi tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Öncelikle bisküvi malzemelerini yoğurma kabına alıp yoğuralım ve ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım.
  2. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz (Kurabiyeler kızarmadan altlarına bakarak pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz)
  3. Çikolatayı Meryem’in banyosunda eritelim, yağı ekleyelim ve robottan mısır gevreğini çıkaralım.
  4. Soğuyan kurabiyeleri önce çikolataya sonra mısır gevreğine bulayıp servis tabağına alalım.
  5. Bir saat kadar buzdolabına kaldırıp afiyetle yiyebilirsiniz.

Fotoğraflı mısır gevreği bisküvi tarifi

  • börek tarifi
  • ölü
  • bisküvi
  • şeker mısır
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Kuru üzümlü kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın