Subidin’den muhallebi nasıl yapılır? Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Türk 30 Dakika, Geleneksel Puding, Gerçek Puding Tarifi, Lezzetli Puding, Muhallebi Tarifleri, Nişastasız Puding, Kalamar Kemikleri Nasıl Yapılır, Kalamar Kemikleri Nedir, Puding Puding, Tatlılar, Tatlılar Türk mutfağı, pratik tarifler
Çıkış tarihi: 12-01-2023
4 5 5 1
Sizi yıllar öncesine götürecek enfes tatlı tarifi sadece üç malzemeyle geldi.Bir önceki tarifini verdiğim pirinç sosu, süt ve şeker, pürüzsüzlüğü ve kıvamıyla sos kadar basit.
Tadında büyük fark yaratıyor. Hazırladığımız mürekkebi buzdolabında 3 gün kadar saklayabiliyoruz bu sayede tatlıları istediğimiz gün rahatlıkla hazırlayabiliyoruz.
Sonra, ayranlı sütlaç ve hatta puding külçeleri gibi tariflerim var.
Yeni tariflerim için takipte kalın💕 Kendi yaptığım binlerce tarifi Mutfaksirlari.com’da bulabilirsiniz 🙂
İçerik Tablosu
Muhallebi tarifi malzemeleri
- 1 su bardağından 1 parmak eksik pirinç suyu 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker 1 litre süt
Bir erkekten muhallebi tarifi nasıl yapılır?
Süt, şeker ve mürekkebi tencereye alın. Orta-kısık ateşte ortalama 20 dakika puding koyulaşana kadar pişirin. Kaselere paylaştırıp arzuya göre üzerine tarçın serperek servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]