Karadenizli arkadaşlarımın affı ile ilk defa muhlama yapmaya çalıştım ☺️
İlk defa yaptığım için biraz yakmışım gibi değiştiremedim sanırım 💁🏻♀️ Lezzeti çok güzeldi 🤩 Ancak yanılıyorsam açım. eleştirinize 😌
Tereyağını eritip mısırı kavurun.
Biraz kokusu çıkınca yeteri kadar su 1 ekleyip karıştırıyoruz.
Kıvamına göre 1/2 su bardağı daha su ilave edip karıştırmaya devam edin.
Tuzu ekledikten sonra peyniri ekleyip eriyene kadar bekleyin ve karıştırın.
Yemek için hazırlanıyoruz.
Çok hızlı ve geleneksel olarak yapılan Muhlama, sahurda da yapılabilen lezzetli bir tatlıdır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]