medyauzmani.com

mum halkası

Mum tarifi malzemeleri

  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım paket ghee (125 gram).
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta (yumurta beyazı için kullanılır)
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • eşit derecede doğru

yukarı :

  • yumurta akı
  • Bol kavrulmuş susam

Şamdan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle yumurtanın sarısını (beyazını üstten ayırarak), margarini, yağı, sütü, tuzu, şekeri ve kabartma tozunu bir kaba alıp unu azar azar ilave ediyoruz.
  2. Unu ekleyin ve hamur ele yapışmayan bir kıvama gelene kadar iyice yoğurun.
  3. Hamur hazır olunca ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizle uzun şeritler yapıyoruz.
  4. Daha sonra iki ucunu birleştirip ilmek şeklini veriyoruz.
  5. Önce yumurta beyazına sonra bol susamlara bulayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
  6. Tüm malzemeler bittiğinde 190 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Şimdi eğlenelim.

resimlerle denizanası semidi tarifi

  • tatlı tarifi
  • gaz lambası
  • kek tarifleri
  • teker
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

tatlı tuzlu bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın