Muzlu Cheesecake Pişirmeden Pratik – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Cheesecake söz konusu olduğunda, çoğumuz çok zor olduğunu düşündüğümüz için denemiyoruz. Bu tarif, pişmiş ve pişmemiş jelatinle hazırlanana göre çok daha kolay. Böylece fazla zaman harcamadan cheesecake benzeri kuplar hazırlayabilirsiniz.

Kalıptan çıkarma ve dilimleme zahmeti olmadığı için jelatin eklenmesine kesinlikle gerek yoktur. Harika bir köpük dokusu elde etmek için labne ve muzu harmanlayın. Ben damak zevkime göre pudra şekeri ekledim, siz damak tadınıza göre daha fazla pudra şekeri ekleyebilirsiniz.

Elinizde taze hindistan cevizi varsa kullanın, hafif, hoş bir tat katar. Hindistan cevizini de ince dilimler halinde doğrayıp servis yapmak için kullanabilirsiniz.

15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu enfes tatlıyı soğuduktan sonra bir fincan kahve ile servis edin.

Aşk…

Malzemeler Muzlu Pişirmeden Pratik Cheesecake Tarifi

    2 orta boy muz 2 yemek kaşığı rendelenmiş hindistan cevizi (tazesi daha iyi) 2 yemek kaşığı süt 200 gr labne 1 damla vanilya aroması 2-3 çay kaşığı pudra şekeri

taban için:

    1/2 paket Petitpurs (hepsini eklemenize gerek yok) 2 yemek kaşığı tereyağı

yukarı:

    Kakaolu krem ​​şanti (yarım paket, bir bardak soğuk sütle çırpılmış) Kurabiye kırıntıları (tabanından kalanları kullanın) Muz dilimleri

Pratik muzlu cheesecake tarifi nasıl yapılır?

Bisküvilerin yarısından fazlasını bir stand mikserin kasesine koyun. Eritilmiş tereyağını ekleyin ve yüksek hızda ısıtın. Yaptığınız tabanı kuplara bölün ve biraz bastırarak bir arada tutun. Muzun kabuklarını soyun ve blendera koyun.Labne, pudra şekeri, 2 yemek kaşığı süt, vanilya aroması ve hindistan cevizi rendesini pürüzsüz olana kadar karıştırın. Muzlu kremanızı sıkma torbasına doldurun ve kurabiye tabanını yerleştireceğiniz kaplara paylaştırın. Üzerine soğutulmuş süt ile krem ​​şantiyi sürüp muz, hindistan cevizi ve bisküvi kırıntıları ile süsleyip servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın