Fındıklı muzlu kek nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Fındıklı Hindi, Kek, Muz, Tatlı, Çörek
Çıkış tarihi: 06-01-2008
4 5 5 1
Dün gece yarı çürümüş muzları buzdolabına atmak yerine ne yapsam diye düşünürken en kolay pastayı buldum. Böylece muzları değerlendirdiniz ve misafirlere ikram etmek için çok lezzetli bir pasta elde ettiniz. Diyet yaptığım için ancak yarım dilim yiyebildim 🙁
İçerik Tablosu
Muzlu Kek Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı toz şeker 3 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 muz 1 tatlı kaşığı tarçın 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su bardağı fındık
Muzlu Fındıklı Kek Tarifi nasıl yapılır?
3 yumurta ile şekeri köpürene kadar çırpın. Yağ, un, kabartma tozu, ezilmiş muz ve tarçını ekleyip çırpmaya devam edin. Kek kalıbını sıvı yağ ile güzelce yağlayın. En son küçük fındık parçalarını ekleyin. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede pişirin. İşte bitti 🙂
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]