Muzlu Krep – En Sevdiğim Yemek

Muzlu Pankek Tarifi için,

Öncelikle bunun bir muzlu turta olmadığını size göstermek istiyorum. Unsuz bir muzdur.

Şimdi, gün ortasında iyi vakit geçirelim ve iyi vakit geçirelim.

Tüm malzemeleri köpük köpük olana kadar karıştırın.

Ayrıca istediğiniz miktarda tuz, şeker veya hindistan cevizi ekleyebilirsiniz. Şeker eklerken dikkatli olun pankeklerin yüzü yanmasın (ben malzeme eklemedim çok lezzetli oldu)

Bir tavada az miktarda tereyağını eritin.

Yapmaya başladığımızda bir sonraki adımda sanki sürekli pankek yapıyormuşuz gibi çevirerek pişirelim.

Merak etmeyin, diğer krep karışımları kadar akıcı değil.

Tavadan çıkardığımızda etrafına toplayarak silindir gibi alırsak un olmadığı için kırılmasını da önlemiş oluruz.

Muzlu gözleme hazır. Servis edip reçel yapalım.

Bu enfes tadı asla unutamayacaksınız. Özellikle pudradan uzak durmak isteyenler.

Muzlu Pankekler hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın