Nar gibi kavrulmuş karnabahar

Kızarmış karnabahar tarifi için malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 yumurta akı
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı ekmek kırıntısı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz

yoğurt sosu için.

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 küçük diş sarımsak
  • bir tutam tuz

Narlı kızarmış karnabahar tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Karnabaharı çiçeklerine ayırın, yıkayın ve kurutun.
  2. Bulacağımız harç için geniş bir kaba yumurta aklarını, yoğurdu, galeta ununu ve baharatları koyuyoruz. Tel raketle kazandı. Karnabaharı harcın içine ilave edin ve iyice karıştırdığınızdan emin olun.
  3. Yağı tavada kızdırın ve karnabaharları teker teker yağın içine atın. Çevirerek kızartalım ve servis tabağına alalım.
  4. Yoğurdu mayonez ve sarımsakla karıştırarak yoğurt sosunu hazırlayın. Dilerseniz üzerine sevdiğiniz baharatları serpebilirsiniz. Eksiksiz bir yemek afiyet bayrağını yükseltir….

Resimli kavrulmuş karnabahar tarifi

  • börek tarifi
  • Gibi’
  • Karnıbahar
  • kızarmış
  • Ateş
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Çikolatalı Simit (videolu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın